1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ahlat’ta Hüda Par lideri Yapıcıoğlu’na kuvvet komutanlarının yanında poz verdirildi

Ahlat’ta Hüda Par lideri Yapıcıoğlu’na kuvvet komutanlarının yanında poz verdirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ahlat'ta Selçuklu mezarlığına ziyaretinde Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun yanında poz verdirildi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Selçuklu mezarlığını ziyaret etti.

Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü etkinlikleri için Ahlat’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’ndeki dünyanın en büyük Türk İslam mezarlarından biri olan Selçuklu mezarlığına ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu da eşlik etti.

Ziyarette, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okudu.

FOTOĞRAF GÜNDEM OLDU

Ziyaret sırasında çekilen kare sosyal medyada tepki çekti. Fotoğrafta, AKP listelerinden milletvekili seçilen Hizbullah Terör Örgütü bağlantılı Hüda Par’ın lideri Yapıcıoğlu’nun Orgeneral Kadıoğlu ve Oramiral Tatlıoğlu’nun yanında poz verdiği görüldü.

Fotoğrafta, Cumhuriyet düşmanı gerici İskilipli Atıf’ın mezarını ziyaret BBP lideri Desticioğlu’nun yanı sıra MHP lideri Bahçeli ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de yer aldı.

Yapıcıoğlu, bir başka fotoğrafta da bakanların arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında poz verdi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 26 Ağustos 2024, 10:54

    Alparslan orduları ile Ahlattan Ermenilere , Rumlara ,Gürcülere ve Araplara korku salmış Turistler o kahramanları ziyarete gitmiş.

    Cevapla
  2. yakışıyorlar tabloda sorun yok zihniyet aynı.

    Cevapla
  3. Sinan ogani adam yerine goymuyonuzmu

    Cevapla
  4. 25 Ağustos 2024, 22:02

    Devletin kendisi Kürdistancı olmuş. Tek fark şeriatçı Kürdistancı olmaları. Birlikte cumhuriyeti yıkacaklar.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!