1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çakarlı araç şovu gündem olan İyi Partili Gürban: ‘Çatlayın patlayın kudurun’

Çakarlı araç şovu gündem olan İyi Partili Gürban: ‘Çatlayın patlayın kudurun’

Araçlarıyla şov yaptığı videoyu önce paylaşıp sonra silen İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'dan bir açıklama geldi. Araçların Ankara'ya gelen gençleri almak için AŞTİ'ye gittiğini savunan Gürban, "Bu çocuklar çakarlı arabaya da binecek, çatlayın patlayın kudurun" dedi.

featured

İyi Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban’ın, çakarlı lüks araçlarını gösteren video gündem oldu.

Sosyal medyadaki tepkiler sonrası bir açıklama yayımlayan Gürban, “Ankara’ya kendisini ziyarete gelen gençlere çakarlı arabaya binme sözü” verdiğini savundu.

İki ayrı açıklama yapan Gürban şu ifadeleri kullandı:

“O araçlar toplantıya katılmak üzere aştiye gelen vatandaşları almaya giderken ve dönüşte çekilmiş bir video idi.Aştiden vatandaşları almaya gittim ve getirdim,şoför bile göndermedim kendim gittim aldım getirdim. işte Aşti önünde araçlar beklerken ki resim . Ama maalesef vekil olunca her türlü evirip çevriliyor haber ediyorlar. Yapacak bir şey yok. İşte Aşti önünde çocuklu aileleri beklerken ki resim Sabah bu araçlara binen hiç tanımadığım vatandaşlar/kişilerde şâhittir. Önemli değil,ben verdiğim sözü tuttum. O çocuklara güzel bir anı yaşattım.

Ben var oldukça, kara kuru kemik gibi bıraktığınız, hor gördüğünüz bütün Anadolu çocuklarının “Ankara’da Dayısı” olacağım. Bu çocuklar çakarlı arabaya da binecek,videolarda çekecek,eğlenecekte,sinemaya da gidecek,en güzel yemeklerde yiyecek meclise de girecek. Söz! Çatlayın patlayın kudurun!”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. cocukların hakkını yemeden mi aldın o araçları yani

    Cevapla
  2. uydurdugu kilifa bak, zeka seviyesine bak.

    Cevapla
  3. Bir kabahat varsa ya secende yada secilende yada hic birinde !
    Adam / Kelle kendi söylemine / yemlemesine göre hakli görünüyor !
    Oy veren karar versin !
    Ya sey edilmeye devam edecek yada edilmeyecek…

    Cevapla
  4. Akşener’ in seçeceği mv ancak böyle olurdu.
    Ülkede gençler işsizlik, ekonomik bunalım, yurtdışına kaçma sarmalında, bu o sorunlara çözüm bulmak yerine, etrafındaki üçü beşi çakarlı ile avutuyor.
    Hani birinin, mercedes’ e binemiyorlsrdı cenaze arabalarını mercedes yaptık, son halde binsinler dediği gibi bir şey bu.
    Ülkede sosyal çürüme çok ciddi boyuttanın tipik örneği.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!