1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çetin Doğan hastaneye götürüldü

Çetin Doğan hastaneye götürüldü

featured

İddianamesini FETÖ’cü savcıların yazdığı 28 Şubat davası kapsamında geçen hafta tutuklanan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın avukatı Hüseyin Ersöz, Doğan’ın hastaneye sevk edildiğini duyurdu.

Yargılandığı 28 Şubat davasında müebbet hapis cezasına çarptırılıp, İzmir Aliağa F Tipi Cezaevi’ne konulan emekli Orgeneral Çetin Doğan, hastanede sağlık kontrolden geçirildi. Doğan, kontrolün ardından tekrar cezaevine götürüldü.

İzmir Aliağa F Tipi Cezaevi’nde kalan eski Genelkurmay Harekat Başkanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk işlemleri için, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Emekli Orgeneral Çetin, hastanedeki tahlil, tetkik ve tedavisinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

Doğan’ın avukatı Hüseyin Ersöz, müvekkilini ziyaret etmek için İzmir Cezaevi’ne gittiğini ancak bugün de sağlık sorunları nedeniyle üzere İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiğini öğrendiği söyledi. Emekli Orgeneral Çetin’in daha önce by-pass ameliyatı olduğunu belirten Avukat Ersöz, “Bunu bağlı kalbinde sorun var. Yine daha önce belinden ameliyat olmuştu. Ameliyat olduğu bölgedeki disklerden birinde kayma meydana gelmiş. Şu an eğilip, ayakkabısını bile bağlayamayacak durumda. Geçen hafta da kendisi sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sevk edilmişti” dedi.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Elleri öpülmesi gereken komutanlarımıza bu zulmü reva görenler elbet birgün bunların hesabını verecektir. Allah’ım acıl şifalar versin.

    Cevapla
  2. Ha gayret katletmeye devam edin.Hesap günü gelip de katlettiklerinizin kanları yüzünüze çalındığında Agop’un kazı gibi olmayın.Allah Türk’e de verdikce verecek,Türk aldıkca alacak.Geçmiş olsun komutana.

    Cevapla
  3. 31 Ağustos 2021, 13:43

    geçmiş olsun komutanim ne mütevazisiniz suçum yok deyip girdiniz hapse ne mutlu size ne büyüksünüz kötülüklerde sınır tanımıyanlar yurt dışına kaçanlar utanın dersem çok basit ama küfürde bize düşmez Allah sizinle beraber olsun dualarımızdasın ız hepiniz Allah acil şifalar versin büyüklerimize daygılar

    Cevapla
  4. gün olur devran doner.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!