1. Haberler
  2. Gündem
  3. Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘Kılıçdaroğlu’ mesajı: Fırsat vermememiz gerekiyor

Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘Kılıçdaroğlu’ mesajı: Fırsat vermememiz gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde görüştüğü CHP lideri Özgür Özel'e isim vermeden çağrıda bulundu. "Siyasetten emekliye sevk edilenler dahil kimi çevrelerin 31 Mart sonrası yapıcı atmosferi zehirlemek için yoğun bir uğraş içinde olduğu anlaşılıyor." diyen Erdoğan, muhalefete "15 Temmuz'dan sonra Yenikapı ruhunu 'kontrollü darbe' iftirası ile kısa sürede dinamitleyenlere fırsat vermememiz gerekiyor." sözleriyle seslendi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray’daki Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisiyle görüşmesi için “Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na isim vermeden yüklendi.

Kılıçdaroğlu için “siyasetten emekli edilen” nitelendirmesinde bulunan Erdoğan, “Kimi çevrelerin 31 Mart sonrası yapıcı atmosferi zehirlemek için yoğun bir uğraş içinde olduğu anlaşılıyor.” ifadelerini kullandı.

Muhalefete seslenen Erdoğan, “15 Temmuz sonrası oluşan Yenikapı ruhunu ‘kontrollü darbe’ iftirasıyla kısa sürede dinamitleyenlere fırsat vermemiz gerekiyor.” dedi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Bu sabah milli savaş uçağımız KAAN ikinci defa gökyüzüyle buluştu. Yılbaşından beri iki kez milletimizin göğsünü kabartan TUSAŞ’ı ve SSB’yi tebrik ediyorum.

İlişkili Haber
thumbnail
KAAN ikinci uçuşunu gerçekleştirdi
Haberi görüntüle

Yurtseverlik, ülkemize sığınan mazlumlara zulmetmek değildir. Vatanına sahip çıkmak; ayrımcılık yapmak, yabancı turistleri, öğrencileri, sığınmacıları nefret objesi haline getirmek değildir.

Devlet ve millet olarak nefret suçu işleyen, Türkiye’nin çıkarlarına zarar veren, yıllık 54.3 milyar dolarlık gelirle ekonomimizin lokomotifi olan turizmi baltalayan faşist çapulculara asla müsaade edemeyiz, etmeyeceğiz.

On yıllar boyunca ilmek ilmek dokuyarak inşa ettiğimiz Türk ve Türkiye algısını bozmaya kimsenin hakkı yoktur ve olamaz. Nefret suçlarıyla mücadele noktasında bundan sonra daha kararlı, cezai açıdan daha caydırıcı adımlar atacağız.

Türkiye’ye döviz getiren turisti, Türk ekonomisine katkı veren herkesi düşmanlaştıran güruh, ülkemiz düşmanları tarafından maşa olarak kullanılmaktadır.

Bunların derdi ne Türkiye’dir ne de Türkçe’dir. Bunlar, içlerindeki maraz ve nefreti sürekli birilerine yönelterek egolarını tatmin etmeye çalışan zavallılardır.

Yurtseverlik, ülkemize sığınan mazlumlara zulmetmek değildir. Vatanına sahip çıkmak; ayrımcılık yapmak, yabancı turistleri, öğrencileri, sığınmacıları nefret objesi haline getirmek değildir.

Suriye’de, müttefiklerimizce verilip tutulmayan sözler nedeniyle yarım kalan işimizi, vakti ve saati geldiğinde mutlaka tamamlayacağız.

Irak ve Suriye operasyonlarımız neticesinde manevra alanı iyice daralan bölücü örgüte neşteri önümüzdeki süreçte vuracağız.

HAMAS’IN ATEŞKESİ KABUL ETMESİ

Bizim telkinlerimizle Hamas’ın ateşkesi kabul ettiğini açıklamasından memnuniyet duyduk. Şimdi aynı adım İsrail tarafından da atılmalıdır.

İlişkili Haber
thumbnail
Hamas ateşkesi kabul etti, İsrail saldırı başlattı
Haberi görüntüle

1 Mayıs, Türkiye’nin 78 ilinde 210 etkinlikle şölen havasında kutlandı. Lafa gelince emekçinin hakkını savunduğunu iddia eden kimi kuruluşlar işçi bayramını polisimize taş ve sopalarla saldırarak kutlamayı tercih etti.

‘YUMUŞAMA İSTEMEYEN…’

Samimi çağrılarımıza rağmen Saraçhane’den yansıyan bazı görüntüler 1 Mayıs’ın ruhuna gölge düşürmüştür, siyasette ve toplumda yumuşama istemeyen marjinal odaklara maalesef malzeme verilmiştir.

Yıllık enflasyon yaz aylarından itibaren inşallah düşüşe geçecektir.

Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısını çözmek için gerekli adımları atıyoruz, doğru politikalarla enflasyonu tek haneye düşürmekte kararlıyız.

‘SİYASETTEN EMEKLİYE SEVK EDİLENLER…’

Siyasetten emekliye sevk edilenler dahil kimi çevrelerin 31 Mart sonrası yapıcı atmosferi zehirlemek için yoğun bir uğraş içinde olduğu anlaşılıyor.

‘FIRSAT VERMEMEMİZ GEREKİYOR’

15 Temmuz’dan sonra Yenikapı ruhunu ‘kontrollü darbe’ iftirası ile kısa sürede dinamitleyenlere fırsat vermememiz gerekiyor.

Kamuda taşıtlar, binalar, haberleşme giderleri, cari harcamalar, hizmet içi eğitimler, yurt dışı seyahatler, kamu istihdamı gibi pek çok alanda tasarruf kültürünü güçlendirecek adımlar atacağız.

ÖĞRETMEN ATAMASI

Türkiye Yüzyılı Maarif modeli, evlatlarımızın geleceğe çok daha donanımlı, erdemli, başarılı ve şuurlu bir şekilde hazırlanmasını sağlayacaktır.

Atama bekleyen öğretmen adaylarımızı konuştuk. Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımını, başvuru takvimini ve süreci başlatacaktır. Kısa zamanda atamayı Bakanımız açıklayacaktır.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Tayyiple basbasa gorusen iflah olmuyor. Dudukanit vakasindan beri bu boyle. Ozgur de yanmadan sondu. Gecmis olsun.

    Cevapla
  2. 6 Mayıs 2024, 22:38

    kk daha mi iyiydi ne? :)

    Cevapla
  3. Ey Özgür Özel Ey Eczacı kalfası Özel
    Cumhuriyet Halk partidini adını da
    Cumhuriyet Ak Partisi yap da iş tamamlansın

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!