1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Gülşah Durbay-Özgür Özel iddialarını yazan CHP’li üye için ihraç talebi

Gülşah Durbay-Özgür Özel iddialarını yazan CHP’li üye için ihraç talebi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında ortaya atılan ilişki iddialarını yazan CHP üyesi Ebru Küçükaydın, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

featured

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında iddiaları yayınlayan parti üyesi Ebru Küçükaydın’ın tedbirli olarak ‘kesin ihraç’ talebiyle disipline sevk edildiğini bildirdi.

ANKA’nın haberine göre; CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında gerçek dışı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur.

Söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürümüze sığmayacağı, dahası partimizin Genel Başkanı ve partili bir belediye başkanı hakkında gerçek dışı, partimizi kamuoyu önünde küçük düşürecek ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir.

Bu doğrultuda, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak ‘kesin ihraç’ talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”

NE OLMUŞTU?

Küçükaydın, imtiyaz sahibi bir internet haber sitesinde kaleme aldığı yazıda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa Şehzaedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında bir ilişki yaşandığını öne sürmüştü.

Gülşah Durbay ise “CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişkisi olduğu ve bir bebek aldırdığı iddialarını” yalanlamıştı. Kanser tedavisi gördüğünü belirten Durbay, “İftiraya uğradım. Tüm yalanların hesabını mahkemede soracağım” demişti.

İlişkili Haber
thumbnail

Gülşah Durbay’dan ‘Özgür Özel’le ilişki’ iddiasına tepki: Bu alçakları mahkum ettireceğim

Haberi görüntüle

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!