1. Haberler
  2. Gündem
  3. İmamlar, özel plaj günü istemiş

İmamlar, özel plaj günü istemiş

featured

Zonguldak’ın en bilinen plajı olan Kapuz plajının haftada bir gün imam, müezzin ve din görevlilerine ayrılmasının talep edildiği öne sürüldü.

Kent merkezinde halkın yoğun olarak kullandığı Kapuz Plajı’nda yeni sezon hazırlıkları bitti.

AKP’li Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, geçen gün Kapuz Plajı’nda yaptığı inceleme sırasında din görevlilerinin de kendileri için bir gün talep ettiklerini belirterek, bu konuyu plaj görevlileri ile konuşup değerlendireceğini dile getirdi.

Plaj, salı ve perşembe günleri sadece kadınlara diğer günler bütün halka hizmet veriyor.

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Dünyadaki bütün ruhban sınıfları Allah ile kul arasına girip kendilerine bir katman yaratmışlar ve orada asılı kalıp millete tepeden bakmaya başlamış, zevk sefa içinde yaşamaktadırlar. Bizim sizin sözümona ilminize ihtiyacımız yok. Allah bana şah damarımdan daha yakınken siz kimsiniz ki… Dünyanın en boş işini yapıyorsunuz. Ancak sefanızı da sürüyorsunuz.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!