1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Özgür Özel’den Burcu Köksal’ın DEM Parti sözlerine düzeltme: Bir sürçülisan olmuş

Özgür Özel’den Burcu Köksal’ın DEM Parti sözlerine düzeltme: Bir sürçülisan olmuş

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın “Seçilirsem belediyenin kapılarının DEM Parti hariç her siyasi partiye açık” sözleriyle ilgili CHP lideri Özgür Özel'den “Sürçülisan oldu” açıklaması geldi. Ancak birkaç saat sonra yeni bir açıklamada bulunan Köksal, dil sürçmesi olmadığını, belediyeyi Dem Parti ile yönetmeyeceğini söyledi.

featured

Partisinin Uşak mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal “Seçilirsem belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık. AKP’nin adayı bunu söyleyemez, onlar ancak yaygara koparıp kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar” sözleriyle ilgili açıklama yaptı.

Özel, il mitinginde bu sözleri düzeltti. Özel, “Sürçülisan oldu. Afyon Belediyesi de Uşak Belediyesi’nin kapıları da herkese açık” ifadesini kullandı.

KÖKSAL: DİL SÜRÇMESİ YOK

Özgür Özel’in bu açıklaması sonrası Burcu Köksal, ‘X’teki hesabından “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” konuşmasını içeren videoyu, “Ben Suriyelileri amasız fakatsız lakinsiz Afyonkarahisar’dan göndereceğim, diyorum. AKP, mevcut işçileri çıkaracak, PKK’lıları işe alacak, diyorlar, ben emeklilere 4 ay doğal gaz ve AFJET konusunda destek vereceğim, diyorum. Belediyeyi DEM’lilerle yönetecek diyorlar, rantsal dönüşüm değil, garip gurebaya bedelsiz ev yapacağım, diyorum. Gizli kapılar ardında DEM’lilerle görüşüyor, diyorlar. Açık ve net, Afyonkarahisar’ı DEM’lilerle ve HÜDAPAR’lılarla yönetmeyeceğim. Net” notuyla paylaştı.

Gazeteci Barış Yarkadaş’a da açıklamalarda bulunan Köksal, sözlerinin dil sürçmesi olmadığını dile getirdi. Köksal, başkan seçilmesi halinde Afyonkarahisar’ı DEM Partililerle yönetmeyeceğini yineledi.

Yarkadaş, Köksal’la görüşmesini şöyle anlattı:

“Ben bugün Burcu Köksal’ı aradım. ‘Sadece sana açıklama yapacağım’ dedi. Burcu Köksal ‘Ben belediye başkanı seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’ni DEM Partililerle yönetmeyeceğim. Ben bir dil sürçmesi sonucu değil verdiğim söz üzerine konuştum. Ben ilk günden beri bu sözü verdim. Bu sözümün de arkasındayım.”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. chp sini kadınlar yönetsin

    Cevapla
  2. Burcu hanıma helal olsun.Hiç bir partili bunu dile getiremedi.Başarılar diliyoruz.

    Cevapla
  3. Parti’ye bak! Herkes ayrı telden çalıyor.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!