1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Siri, Mehmet Şimşek’in sözünü kesti: ‘Bir hata oldu’

Siri, Mehmet Şimşek’in sözünü kesti: ‘Bir hata oldu’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldığı bir canlı yayında, 'Türkiye'ye neden yatırım gelir?' sorusunu açıklayacağı sırada iOS'un sesli asistanı Siri devreye girdi. Şimşek'in sözünü kesin Siri, "Bir hata oldu" dedi.

featured

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, A Haber’de konuk olduğu canlı yayında dikkat çeken bir an yaşandı.

Türkiye’ye neden yatırım geleceğini açıkladığı sırada Şimşek’in telefonundaki Siri devreye girdi ve “Bir hata oldu, lütfen tekrar deneyin” dedi.

Şimşek bunun ardından ‘Siri devreye girmiş’ diyerek Siri’yi kapattı.

Mehmet Şimşek katıldığı yayında özetle; küresel piyasalardaki çalkantıların geçici olduğunu ve Japon yeninin değerlenmesinin sebep olduğunu belirtti.

Enflasyonu düşürmeyi hedefleyen reform programının başarıyla devam ettiğini ve Türkiye’nin 2025’te dezenflasyon yılı olacağını ifade etti.

Şimşek, rezerv birikiminin başarıyla gerçekleştiğini söyledi. Bakan Şimşek, kayıt dışına yönelik ise uyarılarda bulundu.

İşte o anlar…

 

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!