1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vatanseverler Hareketi’nden Rana Pamir’den ’12 Eylül’ paylaşımı

Vatanseverler Hareketi’nden Rana Pamir’den ’12 Eylül’ paylaşımı

Cumhuriyetçi Vatanseverler Hareketi'nden Rana Pamir, 12 Eylül askeri darbesinin 43’üncü yıl dönümü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

featured

Cumhuriyetçi Vatanseverler Hareketi’nden Rana Pamir, 12 Eylül darbesinin yıl dönümü nedeniyle X hesabından paylaşımda bulundu.

Pamir, “Bugün olumsuz olarak yaşadığımız ne varsa Amerika’nın 5’li 12 Eylül çetesinin eseridir.” dedi.

Binlerce gencin katledildiğini belirten Pamir, şu mesajı paylaştı:

“Ülke batının sömürge pazarı olarak ardına kadar açılmış, bütün değerlerimiz alt-üst edilmiş, sağdan soldan katlettikleri binlerce gencimizin hesabı sorulamamış, gerici -karşı devrimci yapılanma ABD’nin 5’li çetesi, sömürgen Tüsiad sermayesi ve liberal aydınımsılar eliyle Türk milletinin aydınlanma, laik ve bağımsız Cumhuriyet yörüngesinden sapmasına elbirliğiyle ortam hazırlanmıştır.

Bunların farkına varmayan ve hesabını göremeyen bir milletin onuruyla var olma ihtimali olamaz.

O nedenledir çekilen bu haksızlık, hukuksuzluk, yoksulluk, kavga, cinayet ve işgaller. Laik bağımsız Cumhuriyeti yeniden kurmak ve yaşatmak hepimize görev ve sorumluluğudur. Mustafa Kemal’in Gençliğe Hitabe ve Bursa Nutku yolumuzda ışıktır!”

Abonelik

VeryansınTV'ye destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 26 Eylül 2023, 11:19

    Vay be ne günler ne günler…”Herkesin bir ederi vardır” sözü gerçekten doğruymuş.

    Cevapla
Giriş Yap

Veryansın TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun!